12 Mart 2015 Perşembe

Avene Thermal Spring Water

Kozmodi'den satın aldığım Avene Thermal Spring Water hakkındaki görüşlerim.
Ürün Hakkında:
Yumuşatıcı ve koruyucu özelliklere sahip eşsiz bir ürün Avene Thermal Spring Water
Ph değeri olarak 7.5 oldğu için neredeyse doğal dengeye sahip. Cildinizi ne kurutur ne de yakar, cildinizin olduğu gibi saf olmasını sağlar.
Avène Thermal Spring Water kullananlar sadece sıradan insanlar değil tabi ki, hollywood yıldızlarından bazıları da bu mükemmel olan ürünü keşfetmiş durumda. Erin O’Connor, Gwyneth Paltrow, Sophie Dahl, Natalia Vodianova, Gabriella Calthorpe, Julia Restoin-Roitfeld, Diane Kruger and Vanessa Hudgens. ise bunlardan bazıları .
Sıcak yaz günlerinde çantanızdan hiç çıkarmayacağınız Eau Thermale Spring Water , cildinizi serin tutacağı gibi, sizinde sıcakta mutlu olmanızı sağlayacak bir ürün.
Avene thermal spring water eau yu Kozmodi'den rahatlıkla satın alabilirsiniz. İyi günlerde kullanın , hep mutlu olun olur mu ?
Ürün etiketleri : Avene antalya, avene türkiye, avene distürübitör, aven ürünleri, avene kullanıcı yorumları, avene sprey, avene thermal su, avene satış, Avene Eau Thermale Spray 300 ml.,Avene Eau Thermale Spray,avene eau thermale spray spf 50 200ml, avene eau thermale spray,avene eau thermale spray yorumları, avene eau thermale spray 150 ml,avene eau thermale spray 50ml, avene eau thermale spray,