5 Mart 2015 Perşembe

Avene Tarihçesi | Kozmodi

Keyifli alışverişin adresi KozmodiAvene ürünlerini gururla sunar.
Avene markası 1736 yılında kurulmuştur, Avene ismini fransanın güneyinde bulunan Languedoc Roussillon bölgesinde ormanın içerisinde doğal kaynak sularının etrafında , ağaçların gölgesinde bulunan bir yer olan Avene den almıştır.. Avene üreticilerinin doğayı bu kadar sevmesini siz değerli kozmodi.com kullanıcılarını da olumlu şekilde etkileyeceğini düşünüyoruz . Çünkü avene, kozmodi gibi doğa ile dost olan bir marka ve bunu 7 den 70 e bütün ürünlerinde farketmek mümkün.
Kozmodi tarafından satışa sunulan Avene ,ilk olarak doğal kaynak suyunu şişeleyerek üretime başladı, Bulunduğu bölgede yer alan zengin mineraller sayesinde dermatolojide önder olarak kabul edilen Jean-Louis Alibert tarafından da desteklenmektedir.
Tarihler 1871 yılını gösterdiğinde Avene markası ilk ihracatını 1871 yılında Chicago’da yaşanan büyük yangında yanan yaralıların ciltlerini iyileştirmek için Chicago’ya yapmıştır.
1874 yılında Kozmodi’nin kurucuları daha hayatta yokken Avene markası hızlı bir şekilde büyümeye başlar ve piyasada sürekli konuşulan bir marka haline gelir. 1975 yılında Avene Pierre Fabre Laboratories adında fransanın ikinci büyük özel ilaç labaratuvarına sahiptir.
Milenyuma on sene kala Avene bulunduğu bölgedeki eski hamamlarının yanına yeni bir dermotolojik hidroterapi merkezi açar.
2005 yılında ise avene hidroterapi merkezini genişleterek şimdiki halini alır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder